Így leszel te és vállalkozásod produktív - hatékony

Ezeket a szolgáltatásokat kapod meg a Vállalkozásfejlesztés csomagban

Folyamataid megtervezése

Meghatároztatjuk veled:

  • 1.Mi a vállalkozásod értéke és eredménye.
  • 2.Mi az a probléma, aminek a megoldásáért az emberek szívesen fizetnek neked.
  • 3.Milyen lépések-feladatok sorrendje eredményezi a korábban meghatározott értéket-eredményt.

Ezt egy folyamat ábrában meg is valósítjuk. Erre épül a rendszered alapja.  Mindez segít neked céges szinten végig gondolni és fejleszteni az ügyfelednek nyújtott szolgáltatást. 

Szervezési ábra

Folyamataid alapján elkészül egy ábra, ami tartalmaz minden lényeges információt kollégáid és partnereid számára. Feladatokat, felelősöket, utasítások és információ áramlás irányát.

Egyértelművé teszi az ábra, hogy kitől mit vársz el pontosan, hogy milyen feladatok vannak adott területen. Megszűnnek azok az esetek, amikor nem egyértelmű, mikor kihez kell fordulni.

Adatvezérelt irányítás

Minden területnek (pl: marketing, pénzügy, minőségbiztosítás) a kívánt mérési értékeit meghatározzuk. Olyan számszerűsíthető elvárásrendszered lesz, ami mutatja az adott terület felelősének az eredményességét (mutatja ha növekszik a teljesítmény és azt is, ha csökken ). Produktív vállalkozásokhoz ez alapvető. 

Ha nem vagy ott a cégben folyamatosan, akkor is tudod mi történik nap mint nap.

Hatékony delegálás

A meglévő és új emberek munkába helyezése hatékonyan, stressz nélkül (feladataik átadása, elvárások meghatározása velük szemben). Az infó átadása időigényes, ismétlődő tevékenység sokszor. Ha bővülni, hatékonyabbá szeretnél válni, ez elkerülhetetlen.

Megoldásunkkal ezt a folyamatot töredékére csökkentjük számodra. Jelentős feladatokat tudsz igény esetén átcsoportosítani kollégáid részére.

Folyamatunk

Ne a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozz. Tudatosan, automatizálva, hatékonyan. Azt tedd másokkal, amit szeretnél, hogy veled tegyenek.

 

Fusd​ át a weboldalt

Kérd a Videótréninget

Videó anyagok lépésenként

Hatékony cég működés

Hogyan működik ez számodra? A videótréning lépésről lépésre visz végig a legfontosabb teendőkön. Időigény: napi 10-15 perc minimum vagy heti 1-1,5 óra – attól függ, hogy hogyan szeretsz jobban tanulni.

Az elején bele kell tenni ezt a minimális időt, de ahogy feláll a rendszer ez csökkenni fog, és életbe lép az oktatási program alatt felépített automatizmus, a szokás. Ezek hatására pedig vállalkozóként nyugodtabb lehetsz, jobban követni tudod mi történik a végeredményképp szervezettebbé vált vállalkozásodban.

 

Rólunk mondták

Átláttuk a munkaköröket és folyamatokat. Rávilágítottunk a mérhető adatokra. Egyszerűbbé ás átláthatóbbá vált számomra a szerkezet. Segít a delegálásnál, motiválásnál és ellenőrzésnél is.
Fleck Tamás
CEO, playsic
Spéci vállalkozásommal kapcsolatos agyat és gondolatot megmozgató feladataim vannak. " Annak meg csak örülök, hogy sok ilyen lesz meg!"
Petőfi Tamás
Rendezvény szervező, vállalkozó

Playsic

BeBrand

Marketingeszközök

Galéria

optika

Segítünk hatékonnyá, szervezetté tenni
vállalkozásodat.

Csökken a stressz .

Megvósítás: 5-10 perces videón átadott tudás és technológia, grafikus magyarázatokkal +Házi feladatokkal. És csak akkor kapod a következő feladatot ha kész.

Scroll to Top